Vocal Group Muchoss

Leden

Muchoss bestaat uit 10 vocalisten, verdeeld over 4 stemgroepen: hoge sopranen, mezzo sopranen, hoge alten en lage alten. De Mucha zijn tegelijkertijd solisten en zelfs een beetje cabaretiers.

Foto's: Bea Straver

Sopranen

Hanneke Kling
Hanneke Kling 
 “Ik houd van de muzikale uitdaging van Muchoss, zowel in stemgebruik als in de partituren, de focus op de boodschap van het lied, de knipoog, de performance en onze Mucha.”
Miranda van Beek
  "Van Muchoss word ik blij! En het is fijn andere mensen met onze mooie muziek blij te maken!"
Marjon van Pinxteren
 “Wat ik zo leuk vind aan Muchoss is het zeer gevarieerde en soms uitdagende repertoire.” 
 Ilse Smits
 “Het is gezellig en leuk om met zoveel dames muziek te maken! en ik houd wel van die vrouwelijke power die Muchoss uitstraalt in haar muziek en presentatie"
Cilia Kuipers
"Sporten was nooit zo mijn ding. Zingen is daartegen altijd een grote passie geweest. Ik ben dan ook trots dat ik bij deze muzikale en enthousiaste en soms gekke mucha mag horen"
Mariëlle Lapidaire
 “In meerstemmigheid vind ik mijn stem. Fijn dat ik weer zingend door het leven ga.”

Alten

Mieke Bossers
 “Muchoss is samen met een groep fantastische vrouwen enthousiast en met heel veel plezier bezig zijn met mijn grootste hobby: zingen!”
Hetty Hendriks
"Muziek is de rode draad door mijn leven. Samen meerstemmige arrangementen zingen met inspirerende Muchoss lady's ervaar ik als een feestje."
 Mea van Helvoort
“De combinatie van het zingen van mooie meerstemmige arrangementen en de podiumpresentatie maakt Muchoss meer dan zingen alleen!”
Claudy van Dorst

Claudy van Dorst

"Zingen bij deze muzikale en getalenteerde mucha geeft me energie en de motivatie om mijn zang kwaliteiten verder te ontwikkelen."

Liesbeth
Liesbeth van Aspert
"Met Muchoss maken we muziek met onze stemmen en dat geeft zo’n kick! Ik vind dat we op het podium theater maken. Mooi om naar te luisteren en leuk om naar te kijken."

Optredens

  • 3 sepArtibosch kunstmarkt in Den Bosch
  • 23 oktVrouwen Kracht in Ijsselsteyn (besloten)
Aanmelden